Τέσσερις ξεχωριστοί άνθρωποι στην…κορυφογραμμή της ζωής τους

Τέσσερις ξεχωριστούς πρωταγωνιστές βράβευσε στο πλαίσιο των δεύτερων γενεθλίων της η “Κορυφογραμμή” σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 με την παρουσία πλήθος φίλων της οργάνωσης, του πολιτισμού και της τέχνης αλλά και ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Με σύνθημα “Η Δημιουργικότητα στην Κορυφή” τα μέλη της Κορυφογραμμής καλωσόρισαν τους φίλους της οργάνωσης ενώ βράβευσαν 4 προσωπικότητες καθεμιά από τις οποίες κατάφερε να αγγίξει την δική της κορυφή.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που βραβεύτηκαν και παρουσίασαν τη δική του ιστορία ήταν:

Pablo Pineda: ο πρώτος στην Ευρώπη πτυχιούχος πανεπιστημίου στη ψυχολογία και τα παιδαγωγικά με σύνδρομο Down. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός ερμηνεύοντας τον εαυτό του στην ταινία YoTambien ("Και εγώ επίσης").

Σωκράτης Αλαφούζος: ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας "Ο Μικρός Βασιλιάς", με θέμα την παιδική κακοποίηση, που κατάφερε να αποσπάσει 12 διεθνή βραβεία σε αντίστοιχα διεθνή φεστιβάλ, από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ινδία.

Μαριέττα Φαφούτη: συνθέτης και τραγουδίστρια που γνώρισε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ύστερα από την αλλαγή του επαγγελματικού της προσανατολισμού.

Παναγιώτης Κοτρωνάρος: Life coach - ορειβάτης, αρχηγός της ελληνικής αποστολής κατάκτησης του Everest και ο μοναδικός εν ζωή Έλληνας ορειβάτης που έχει καταφέρει να ανέβει σε τρεις κορυφές πάνω από 8.000 μέτρα.