Μεγάλες εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά για τους νέους φοιτητές

 

Έκπτωση που φτάνει μέχρι και το 50% στα εισιτήρια για τους νέους φοιτητές ανακοίνωσαν τρεις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρίες, με σκοπό να βοηθήσουν τους νέους στις μετακινήσεις τους, στον τόπο που θα σπουδάσουν. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ANEK Lines, η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Χανίων και ανέρχεται σε 50% για τους επιβάτες και 20% για ΙΧ αυτοκίνητο και δίκυκλα και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έως τέλος Σεπτεμβρίου.

Η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση που ανέρχεται σε 35% για τον φοιτητή και την οικογένειά του εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις- εκτός από καμπίνα LUX- και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των εισαχθέντων σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έως τέλος Σεπτεμβρίου 2013 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη.

Επίσης η Hellenic Seaways παρέχει έκπτωση 35% σε νέους φοιτητές σε όλους τους προορισμούς, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκπτωση αποτελεί η επίδειξη του ειδικού "Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013" καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να ταξιδεύει ο ίδιος ο φοιτητής.