Δίνουμε την σκυτάλη “μαζί για το παιδί”

Το Corporate Relay Run – ένας αγώνας δρόμου σκυταλοδρομίας που απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρίες και οργανισμούς-  θα διεξαχθεί για πρώτη φορά  στις 18 και 19 Μαΐου , με σκοπό την ενίσχυση 10 κοινωφελών σωματείων που υπάγονται στην ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Πρόκειται για  μία νέα εταιρική παράδοση συναδελφικού και φιλανθρωπικού πνεύματος, που συνδυάζει την άθληση και τη σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων με την υποστήριξη προς αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ένωσης "Μαζί για το Παιδί".

Το event

Κάθε ομάδα συμμετέχει με 4 δρομείς-συναδέλφους, κι ο κάθε δρομέας διανύει 3 χλμ, με συμμετοχή μόνο  5€ το άτομο!

Επιπλέον δραστηριότητες

HEART CENTER

Στον ειδικά διαμορφωμένος χώρο με όργανα αερόβιας άσκησης-  όπως διάδρομοι, ελλειπτικά, στατικά ποδήλατα γυμναστικής και κωπηλατικά- η αερόβια άσκηση συνδέεται με ένα πρωτότυπο τρόπο με τη φιλανθρωπία!

Για κάθε χιλιόμετρο που κάνετε, το σωματείο «Μαζί για το Παιδί» ενισχύεται με 2 ευρώ.

Το HEART CENTER είναι ανοικτό για όλους που θέλουν αν συμμετέχουν και να προσφέρουν, μέλη γυμναστηρίων και μη, από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 11:00 το πρωί της Κυριακής.

Εργομετρικό Κέντρο

Στο κέντρο, που θα είναι ανοικτό στο κοινό, θα γίνονται εργομετρικές μετρήσεις βάσει τον πιο σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων, με έγκυρο και αξιόπιστο εργαστηριακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Τα εργομετρικά τεστ υπολογίζουν:

·Μυϊκή δύναμη

·Ευλυγισία

·Σωματική σύσταση

·Καρδιοαναπνευστική αντοχή

·Κινησιολογική ανάλυση ποδιού μέσω του currex RUNNING STATION

Διαγωνισμός "Σχεδιασμός Εταιρικού T-Shirt"

Αν στην εταιρία σας περισσεύει η φαντασία και αγωνιστική δημιουργική διάθεση, αποτυπώστε τα σε ένα T-Shirt και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Εταιρικού T-Shirt.

Το βραβείο του διαγωνισμού θα απονεμηθεί στην ομάδα με τα περισσότερα like στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να είναι παρούσα και να συμμετάσχει στον αγώνα σκυταλοδρομίας φορώντας τα T-Shirts.

RED CARPET VIP 300 (τέντα φιλοξενίας για εταιρίες)

Με το συμβολικό ποσό των 300€ που θα ενισχύσει εξ' ολοκλήρου την Ένωση "Μαζί για το Παιδί", η εταιρεία σας εξασφαλίζει για τους υπαλλήλους της όλα τα προνόμια RED CARPET VIP 300 .

ΠΡΟΝΟΜΙΑ RED CARPET VIP 300

• Εμφάνιση λογοτύπου εταιρείας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, διαστάσεων 60×40

• Εμφάνιση λογοτύπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί"

• Παροχή αναμνηστικής πλακέτας από το διοργανωτή (μία ανά εταιρία)

• Πρόσβαση στην αίθουσα VIP. όπου θα μπορείτε να γίνετε και πάλι παιδιά κάνοντας χρήση των παιχνιδιών Formula 1 Simulators, Επιτραπέζια Ποδοσφαιράκια, Ηλεκτρονικά βελάκια και πολλά άλλα!

• Πρόσβαση στο High Tech Entertainment Center όπου θα μπορείτε να απολαύσετε High Tech τηλεοπτικό και μουσικό εξοπλισμό, χαλαρωτικές καρέκλες μασάζ με ενσωματωμένα mp3 players και πολλές άλλες εκπλήξεις.

• Ατομικές διαπιστεύσεις. Επιδεικνύοντας τα ατομικά βραχιολάκια σας θα μπορείτε να μπαινοβγαίνετε άνετα στις εγκαταστάσεις VIP.

• 2 θέσεις VIP. πάρκινγκ / εταιρεία

• Αναψυκτικά, καφέ, τσάι, χυμούς

• Πρόσβαση σε ξεχωριστές τουαλέτες

• Δωρεάν υπολογιστές με πρόσβαση σε Wi-Fi