Στη Λάρισα το Champions League ποδοσφαίρου Κωφών του 2017

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε στάδια της πόλης από τις 29 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2017

Στη Λάρισα θα διεξαχθεί το ποδοσφαιρικό Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017. Αυτό έγινε γνωστό μετά από συνάντηση που είχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης με αντιπροσωπεία του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, στην οποία συμμετείχαν και οι Γιάννης Γιάλουρος, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωφών και Κώστας Γαργάλης, πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε στάδια της πόλης από τις 29 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2017 και θα συμμετάσχουν δώδεκα ομάδες ανδρών, αλλά και πέντε ομάδες γυναικών καθώς θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και Champions League γυναικών.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια με χαρά προγραμματίζει στην Θεσσαλία και την Λάρισα το Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017 και συνέχισε: «Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική διοργάνωση υψηλού επιπέδου την οποία πρόκειται να στηρίξουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να είναι επιτυχημένη.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι αγωνιστές της ζωής, που το αποδεικνύουν συνεχώς μέσα από την καθημερινότητά τους και τον αγώνα που δίνουν».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης υπογράμμισε ότι η επιλογή της Λάρισας για τη διοργάνωση του Champions League κωφών, αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση για την πόλη της Λάρισας.