Οι Εθελοντές του Ηρακλείου μαζεύουν σχολικά για τα παιδιά του δήμου

Το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής, στην προσπάθεια να ανακουφιστούν ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, πραγματοποιεί δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς οι εθελοντές συγκεντρώνουν σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη, τα οποία είναι καταγεγραμμένα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου μας.

Το σύνολο των παιδιών που ωφελούνται από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι 94. Στην κατηγορία 0-6 ετών υπάρχουν 24 παιδιά, στην κατηγορία 6-12 ετών 38 παιδιά και στην κατηγορία 12-18 ετών 32 παιδιά.

Το σύνολο των παιδιών που ωφελούνται από το Παντοπωλείο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ" είναι 61.

Στην κατηγορία 0-6 ετών υπάρχουν 8 παιδιά, στην κατηγορία 6-12 ετών 21 παιδιά και στην κατηγορία 12-18 ετών 32 παιδιά.

"Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να γίνετε αρωγός σ' αυτή την προσπάθεια, χορηγώντας ότι δύνασθε από σχολικά είδη ώστε να δώσουμε χαρά και ελπίδα στα παιδιά αυτά.Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να δώσουμε όλοι μαζί έτσι, το δικό μας μήνυμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας", αναφέρουν στο μήνυμά τους οι εθελοντές.

Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται: 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:30 – 14:00 Στο γραφείο του Σώματος Εθελοντών. Διεύθυνση: Δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος (Δίπλα στο ΚΕΠ) Τηλ. Γραφείου: 2132000188