Σεμινάρια κινηματογράφου για λάτρεις του Σινεμά ο…Παράδεισος

Όσοι αγάπησαν την τέχνη του κινηματογράφου μέσα από την ταινία, Σινεμά ο Παράδεισος, μπορεί να ονειρεύτηκαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να βρεθούν πίσω από μία κινηματογραφική μηχανή και να ακούσουν τον αργό χαρακτηριστικό ήχο της πομπίνας, καθώς γυρίζει απελευθερώνοντας καρέ καρέ μία ολόκληρη ζωή, μία ολόκληρη τέχνη.

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, διοργανώνει για τους μελλοντικούς κινηματογραφιστές αλλά και όσους θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος τα μυστικά του κινηματογράφου, μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων και εργαστηρίων όλων των ειδικοτήτων του κινηματογράφου.

Με τίτλο Film Factory, η Ακαδημία ξεκινάει τα σεμινάρια στις 15, 16 και 17/12, και οι διδάσκοντες θα προσφέρουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς.

Τη διδασκαλία στα εργαστήρια και τα σεμινάρια αναλαμβάνουν όσοι έχουν βραβευτεί από την Ακαδημία για το έργο τους στη μεγάλη οθόνη, όπως σκηνοθέτες ή σεναριογράφοι.

Βοηθός του εγχειρήματος, είναι η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα. Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, Ιουστινιανού 38, Αθήνα E-mail: [email protected] Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8838770.