Κυνήγι θησαυρού και ξενάγηση στην Αθήνα και τα μνημεία της

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου), το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών καί ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης καί Tουριστικής Προβολής Αθηνών, διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου το 5ο Kυνήγι Θησαυρού, με σκοπό να προσκαλέσει τους Αθηναίους με τα παιδιά τους, να ανακαλύψουν μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίζουν δωρεάν ξεναγήσεις, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 1η Μαρτίου, ενώ τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η εκκίνηση-εγγραφή θα γίνει στό καφέ του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Τα μνημεία που περιλαμβάνονται στο κυνήγι είναι το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, το Λύκειο του Αριστοτέλη, το Ζάππειο, το εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής στον Ιλισό, η Πύλη του Αδριανού, τα ρωμαϊκά λουτρά στη λεωφόρο Αμαλίας και το μουσείο Λαικής Τέχνης Αγγελική Χατζημιχάλη στη Πλάκα, όπου θα γίνεται και ο τερματισμός τού κυνηγιού.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Κρίτων Πιπέρας 6944742251.