Κοινωνικό παντοπωλείο και στη Νέα Σμύρνη

Ένας καλός τρόπος για να ενισχυθούν κάποιοι που δεν έχουν πρόσβαση ούτε στα βασικά αγαθά, είπαν κάποιοι. Μία καλή προσπάθεια, που σε τέτοιες εποχές την έχουμε ανάγκη. Τα κοινωνικά παντοπωλεία ήρθαν για να βοηθήσουν τους άπορους και όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδας. Εκτός από ανακούφιση σε άπορους συμπολίτες μας προσφέρουν και μερικά από τα απαραίτητα είδη διατροφής κυρίως αλλά και ότι σχετίζεται με το νοικοκυριό ενός σπιτιού.

Η Νέα Σμύρνη απέκτησε πρόσφατα το δικό της με την υποστήριξη του δήμου της περιοχής. Κι αν για κάποιοι μπορεί να μην νιώθουν άνετα στην ιδέα ότι κάποιος...άγνωστος τους βοηθάει, το παντοπωλείο δεσμεύεται για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί και ζητάει εθελοντές και προσφορές από επιχειρήσεις ή άλλους φορείς σε είδη πρώτης ανάγκης μετά από συνεννόηση με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν ή να μαθαίνουν για τη συγκεκριμένη δράση από την ιστοσελίδα του δήμου Νέας Σμύρνης www.neasmyrni.gr, να καλούν στο 2132025-882 ή να στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Επίσης, υπεύθυνοι του παντοπωλείου καλούν τις επιχειρήσεις που μπορούν, να προσφέρουν θέσεις εργασίας σε άνεργους συμπολίτες μας λειτουργώντας ως σύνδεσμος ανάμεσα σε πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής και όχι μόνο.