Όταν η μουσική με το στόμα δίνει έκφραση σε νέους ανθρώπους

Η τέχνη του human beatbox, η αναπαραγωγή μουσικής με το ανθρώπινο στόμα, που έγινε παγκόσμιο trend διαμέσου διαδικτύου, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον πλανήτη επιτέλους και στη χώρα μας σε μια βραδιά αφιερωμένη στη δυναμική και τις δυνατότητες του ανθρώπινου στόματος και σώματος, παρουσιασμένη από τους κορυφαίους του είδους, και απέκτησε πολλούς θαυμαστές και στην Ελλάδα. 

Νέοι άνθρωποι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παίζοντας μουσική με το στόμα, αναπαριστώντας ουσιαστικά πολλά μουσικά όργανα. Ερεθίσματα από εξωτερικούς ήχους, κρουστά, πλήκτρα, πνευστά και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας, συνθέτουν τη μουσική πρόταση του beat boxing. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι κορυφαίοι 16 Έλληνες beatboxers θα αναμετρηθούν ένας εναντίον ενός μέχρι τελευταίας ανάσας, δείχνοντας τις δυνατότητες τους στους κριτές, που με την σειρά τους θα πρέπει να αναδείξουν τον καλύτερο της διοργάνωσης του 2013.

Στο πλαίσιο της βραδιάς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του beatbox, o παγκόσμιος πρωταθλητής Skiller, οι δικές μας καταξιωμένες beatbox ομάδες WordofMouthκαι Human, η διεθνής beatbox προσωπικότητα Bee Low, του πασίγνωστου BeatboxBattle και η αφρόκρεμα της Ελληνικής beatbox σκηνής.

Για να πάρετε μια ιδέα μπορείτε να δείτε το βίντεο