Πανελλαδικές: Εξετάζεται το δεύτερο μάθημα κατεύθυνσης

Σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης θα διαγωνιστούν σήμερα οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πρόκειται για την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης, τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τη Χημεία – Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

 

Ολόκληρη η εκφώνηση για τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οι απαντήσεις των θεμάτων για τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Ολόκληρη η εκφώνηση της Ιστορίας

Οι απαντήσεις των θεμάτων της Ιστορίας

 

Ολόκληρη η εκφώνηση της Βιολογίας

Οι απαντήσεις των θεμάτων της Βιολογίας

 

 

Στο μεταξύ ενστάσεις για την ποιότητα των θεμάτων της Φυσικής, στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, διατύπωσε χθες η Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Μάλιστα η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ανέφερε πως το 4ο θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής είχε αναρτηθεί προ δύο μηνών σε ιστοσελίδα καθηγητών, που συνδιαχειρίζεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.

Το news.gr, σε συνεργασία με το φροντιστήριο Σύγχρονο σας προσφέρει έναν πλήρη, διαρκώς επικαιροποιημένο οδηγό για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Με τη σφραγίδα των πλέον ειδικών, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλα όσα αφορούν στη μεγαλύτερη δοκιμασία της μαθητικής ζωής των υποψηφίων.

Πανελλαδικές 2013 : Οδηγός εξετάσεων, απαντήσεις των θεμάτων και συμβουλές