Βρεφονηπιακοί σταθμοί δήμου Αθηναίων: Η διορία για την επανεγγραφή

Ξεκίνησε σήμερα η εγγραφή παιδιών που φιλοξενούνται ήδη

Μέχρι και τις 29 Μαΐου θα μπορούν γονείς και κηδεμόνες να κάνουν την επανεγγραφή των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων. Οι επανεγγραφές ξεκίνησαν σήμερα και αφορούν παιδιά που ήδη φιλοξενούνται στις δομές.

Επίσης μέχρι τις 29 Μαΐου θα γίνει η υποβολή αιτήσεων και για τα αδέλφια των ήδη φιλοξενουμένων παιδιών. Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 6 μηνών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και πρέπει να είναι κάτοικοι του δήμου Αθηναίων.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά από τους γονείς-κηδεμόνες προς το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών (www.dbda.gr). Τα δικαιολογητικά επανεγγραφών αλλά και των νέων αιτήσεων εγγραφών για τα αδέρφια, παραδίδονται στους προϊστάμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Αθηναίων. Τα δικαιολογητικά εγγραφών των παιδιών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί ταχυδρομικά, έως την Τρίτη 30/05/2017, στη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων & Παρακολούθησης Εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, Σεπόλια 10443.

Παρακαλούμε περιμένετε ...