Εκπαιδευτικός δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή της!

"Δέχτηκα ως Πρόεδρος του Σωματείου μας απειλητικά τηλεφωνήματα για τη συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο εξαπέλυσε απειλές για τη ζωή μου και το εργασιακό μου μέλλον στην εκπαίδευση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Περικλής" κυρία Μήτσουρα. 

Στην ανακοίνωσή της, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, η κυρία Μήτσουρα δηλώνει ότι αναγκάστηκε ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Ο Περικλής", αλλά και ως συνάδελφος να επικοινωνήσει με τους εκπαιδευτικούς για να γνωστοποιήσει σε όλους τους συναδέλφους της, στα μέλη του συλλόγου, τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος  και την εκπαιδευτική κοινότητα τα παρακάτω:

"Γνωρίζω ότι η δράση που αναπτύσσει ένας νέος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, ΕΝΟΧΛΕΙ. "Πολλοί και διάφοροι" θα περίμεναν αυτό το είδος εκπαιδευτικού να λουφάξει στη γωνιά του, αναμένοντας να του ρίξουν  και να τσιμπήσει το καρότο της εργασίας και να αρκεστεί σε αυτό.

Δηλώνω λοιπόν ότι θα συνεχίσω να ενοχλώ, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι συναδέλφους, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εκπαιδευτικού στην αξιοπρεπή εργασία, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Οι απειλές από όπου και αν προέρχονται δεν με αγγίζουν, δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν. Προκαλώ τους επίδοξους τιμωρούς μου, τους εξυπηρετητές της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αυτούς τους φοβισμένους που με απειλούν, να φανερώσουν το πρόσωπό τους", τονίζει η Πρόεδρος και αναπληρώτρια εκπαιδευτικός ΠΕ32 κυρία Μήτσουρα.

Κλείνοντας τη γραπτή της δήλωση, γνωστοποιεί ότι για τις απειλές τις οποίες δέχτηκε θα γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και θα ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχτηκε.

Καλόγηρος Βασίλειος