Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υποδέχεται τους μελλοντικούς φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open days), ένα τριήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων & Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του.
Οι «Ανοιχτές Θύρες» για μαθητές θα πραγματοποιηθούν στις 7,8 και 9 Απριλίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: e-mail: [email protected]
Πληροφορίες: κ. Ράνια Γάτου, τηλ. επικοινωνίας: 24210-74645 & 74709
Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής διαμέσου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) και παράλληλα, σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στους παρακάτω συνδέσμους να δουν το συνοπτικό πρόγραμμα των «Ανοιχτών Θυρών» και τα επιμέρους προγράμματα των Τμημάτων Υποδοχής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Τμήμα Ιατρικής, στη Λάρισα, και το Τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική, στη Λαμία, έχουν συμπληρώσει τον αριθμό των μαθητών – επισκεπτών για τις «Ανοιχτές Θύρες» , επομένως δε μπορούν να δεχτούν άλλες αιτήσεις συμμετοχής.

Δείτε το Συνοπτικό Πρόγραμμα

Πρόγραμμα ανα Τμήμα του Π.Θ.:
Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Ιατρικής
Μηχανολόγων Μηχανικών
Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής
Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής