Οι πέντε συνεργοί του Ρουπακιά στη δολοφονία Φύσσα

Πέντε πρόσωπα πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα φέρεται να αναζητά η ανακρίτρια Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα "Τα Νέα", 39 ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής φέρεται να έδωσε συγκεκριμένα ονόματα προσώπων που βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος μαζί με τον καθ'ομολογία δολοφόνο Γιώργο Ρουπακιά.

Όπως προκύπτει από έγγραφο της δικογραφίας, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για τη συμμετοχή συνεργών του Γιώργου Ρουπακιά στη δολοφονία Φύσσα και βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας.

Από τα πέντε πρόσωπα, οι δύο συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των κατηγορούμενων για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που έχει συντάξει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Πρόκειται για τον Πυρηνάρχη της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, καθώς και έναν απόστρατο αξιωματικό, ο οποίος καταζητείται.

Τρία από τα πρόσωπα που κατονόμασε ο πληροφοριοδότης, έχουν αναφερθεί και από τον ίδιο το Γιώργο Ρουπακιά στην απολογία του.

Χαρακτηριστικά, εκείνος είχε δηλώσει ότι είχε επικοινωνήσει μαζί τους πριν από τη δολοφονία, όπως προκύπτει και από την άρση του δικού του τηλεφωνικού απορρήτου.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των υπόλοιπων προσώπων, που έχει ήδη ζητηθεί από την ανακρίτρια, θα διαπιστωθεί εάν τα στοιχεία εις βάρος τους είναι επαρκή.