Συνελήφθη η γυναίκα που πούλησε ξένο οικόπεδο για 740.000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής που ερευνά την υπόθεση, είναι μέλος οργανωμένης σπείρας και τον Απρίλιο του 2009 κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστές, πουλώντας τους οικόπεδο στην περιοχή της Βούλας Αττικής, εμφανιζόμενη ως η ιδιοκτήτρια, έναντι 740.000 ευρώ. 

Η άγνωστη γυναίκα, κατάφερε να εκδώσει αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας του ακινήτου, από την οποία η σπείρα είχε αρπάξει με κάποιον τρόπο την ταυτότητα. 

Σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητάς της, για το σκοπό δε αυτό, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες της.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, από τη συνεχιζόμενη έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας της, να την εντοπίσουν και τελικά να την συλλάβουν. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον 20ο Τακτικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.