Συνελήφθη ο δράστης της φριχτής δολοφονίας Πακιστανού

Η άγρια δολοφονία Πακιστανού εργάτη παράνομο ανοιχτό βόθρο λυμάτων κτηνοτροφικής επιχείρησης στο χωριό Βίγλα στη Σαλαώρα της Άρτας δεν έμεινε ατιμώρητη.

Το συμβάν είχε σημειωθεί την Κυριακή και οι αστυνομικοί χρειάστηκαν κάτι περισσότερο από μία ημερολογιακή ημέρα για καταλήξουν στην ταυτότητα του δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

Δράστης της δολοφονίας του Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι, είναι ένας ομοεθνής του θύματος που ζει και εργάζεται στην περιοχή.

Η δολοφονία έγινε επειδή ο θύτης είχε παλιές οικονομικές διαφορές με τον άτυχο άνδρα. Του έστησε ενέδρα και του κατάφερε δυο θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό γεωργικό εργαλείο. Στη συνέχεια, μετέφερε τη σορό του και την πέταξε σε έναν αύλακα στον οποίο γίνεται παράνομη εναπόθεση ζωικών αποβλήτων.

Αρχικά, οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούσαν έναν άλλο Πακιστανό ο οποίος προσήχθη και ανακρίθηκε, αλλά σύντομα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε διαπράξει αυτός το έγκλημα. Στη συνέχεια, μια πληροφορία τους οδήγησε στα ίχνη του αλλοδαπού που κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, παρότι δεν έχει ομολογήσει ακόμη ότι αυτός σκότωσε τον συμπατριώτη του.