“Δράκος Πετραλώνων”: Έπαιρνε τα εσώρουχα των παιδιών για λάφυρο

Δύο φορές έχει καταφέρει να ξεγελάσει την ελληνική Δικαιοσύνη ο 40χρονος "δράκος των Πετραλώνων", παρουσιάζοντας το προφίλ του μετανοημένου.

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, αλλά ο άνδρας είναι πατέρας ενός 18χρονου αγοριού. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η λίστα των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 21 ανήλικα κορίτσια, στα οποία φαίνεται σε πρώτη εκτίμηση να έχει ασελγήσει.

Ο ίδιος είχε φυλακιστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, με καταδίκη 37 ετών. Βάσει του ευνοϊκού νόμου για τους παιδεραστές και λόγω καλής διαγωγής, το 2008 αποφυλακίστηκε. Γύρισε κανονικά στην οικογένειά του και μπροστά στη σύζυγό του υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης.

Το Σάββατο 25 Μαΐου επιχείρησε να αποπλανήσει ένα 11χρονο κορίτσι και αποκαλύφθηκε και πάλι.

Πληροφορίες από τις Αρχές αναφέρουν, πάντως, ότι οι αστυνομικοί, μετά από κάθε καταγγελία για επίθεση που γινόταν στην περιοχή των Πετραλώνων, τον αναζητούσαν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Εργαζόταν ως ταχυμεταφορέας και η δράση του γινόταν τις μεσημεριανές ώρες. Άλλωστε, ο ίδιος ήταν αυτός που το επέλεγε, καθώς περίμενε να σχολάσουν τα παιδιά από το σχολείο και αμέσως μετά, τα έπαιρνε στο κατόπι, με διάφορες μοτοσυκλέτες που οδηγούσε και παρίστανε σ' εκείνα τον αστυνομικό.

Ξεκινούσε με δήθεν σωματική έρευνα. Προκαλεί αποτροπιασμό το γεγονός ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να έπαιρνε τα εσώρουχα των άτυχων παιδιών, μετά τη σεξουαλική επίθεση, ως λάφυρο.

Το πρωί της Τετάρτης 29 Μαΐου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για μια ακόμα φορά για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Σε δέκα από τις 21 περιπτώσεις ασέλγειας, έχει ήδη ταυτοποιηθεί το γενετικό του υλικό, σύμφωνα με τις Αρχές.

Διαβάστε πως θα προφυλάξετε τα παιδιά από πράξεις ασέλγειας σε βάρος τους.