Μπαράζ διαρρήξεων στην Κέρκυρα

Αστυνομικοί της ΥΑ Κέρκυρας συνέλαβαν έναν 61χρονο που λήστεψε εμπορική επιχείρηση, ενώ πολλές ήταν οι καταγγελίες για διαρρήξεις στην Περιφέρεια του νησιού.

Στη σύλληψη ενός 61χρονου, για κλοπή 11.200 ευρώ από εμπορική επιχείρηση την Τετάρτη, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, μετά από έρευνα και ο 61χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Από κει και πέρα, Πέμπτη και Παρασκευή καταγγέλθηκαν τέσσερις διαρρήξεις σε οικίες. Τα  δελτία τύπου της ΕΛΑΣ αναφέρουν:

-Στις (04.04.2013) το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη οικίας στην Κασσιώπη Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή.

-Στις (04.04.2013) το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη οικίας στο Γιμάρι Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσά αντικείμενα.

-Στις (05.04.2013) το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Εσπερίων η διάρρηξη αποθήκης στις παλιές Σινιές Κέρκυρας, κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 28.03.2013, από τον οποίο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν εργαλεία τεχνικού εξοπλισμού.

- Στις (05.04.2013) το πρωί καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας η διάρρηξη οικίας στους Γιαννάδες Κέρκυρας από την οποία άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν χρυσαφικά και μία φωτογραφική μηχανή.