Στη φάκα πιάστηκε δραστήριος καλλιεργητής κάνναβης

Επαγγελματίας στις φυτείες κάνναβης αποδείχθηκε 45χρονος καλλιεργητής από την Κόρινθο.

Ο άνδρας, αφού φύτεψε τα πρώτα δενδρύλλια σε φυτεία, αποφάσισε να επεκτείνει τις φυτείες του και άρα και τη... σοδειά του.

Μια χασισοφυτεία δεν ήταν αρκετή για έναν 45χρονο καλλιεργητή και φύτεψε και… δεύτερη στην Κόρινθο, ώστε να έχει μεγαλύτερη παραγωγή! Όμως, οι άνδρες της Ασφαλείας ανακάλυψαν και τις δυο σε ισάριθμα σπίτια που διατηρεί ο δράστης στην πόλη.

Με συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια του 45χρονου και ανακάλυψαν και τις δύο παράνομες φυτείες, οι οποίες βρίσκονταν σε διαφορετικές οικίες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 90 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως 50 εκατοστών μέσα σε γλάστρες. Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ένα αποξηραμένο χασισόδεντρο και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 137,7 γραμμαρίων.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστώσουν αν διατηρούσε και άλλη φυτεία ή αν εμπλέκεται και σε άλλου είδους παρανομίες.