Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Ποικιλία ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών κατέσχεσαν αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, ενώ συνελήφθησαν τέσσερις έμποροι και διακινητές.

Για πρώτη φορά η τοπική αστυνομία εντόπισε LSD, το οποίο έμποροι και προμηθευτές είχαν στόχο να διοχετεύσουν στην τοπική νεολαία μέσα από ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, στο χώρο του ΤΕΙ και σε μπαρ της παλιάς πόλης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίστηκαν, εκτός του LSD, ποσότητα κάνναβης, αυτοκόλλητα εμποτισμένα με ναρκωτικό, έκσταση σε κρυσταλλική μορφή. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, μισό τεμάχιο μπισκότου εμποτισμένο με ναρκωτική ουσία LSD, αυτοσχέδιες συσκευασίες με ναρκωτική ουσία MDMA (ecstasy) σε κρυσταλλική μορφή, LSD stickers αυτοκόλλητα, χρηματικό ποσό 360 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, που διευκόλυναν τις κινήσεις των προμηθευτών διακινητών, μία συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης “GRIDER”, με υπολείμματα κάνναβης και δύο συσκευασίες των δέκα γραμμαρίων με λίπασμα, κατάλληλο για την ανάπτυξη δενδρυλλίων.

Δύο από τους συλληφθέντες, νεαρό ζεύγος DJ' s, 31χρονη και 22χρονος, που ασχολούνταν με τη διοργάνωση ψυχεδελικών πάρτι, έφτασαν το Σάββατο από την Αθήνα για να οργανώσουν σχετική εκδήλωση. Την Κυριακή συναντήθηκαν με τους δύο άλλους συλληφθέντες, επίσης ζεύγος, 24χρονη και 29χρονος, οι οποίοι τους προμήθευσαν τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί, που παρακολουθούσαν την εξέλιξη της συνάντησης, συνέλαβαν και τους τέσσερις προμηθευτές-διακινητές των ουσιών και τους οδήγησαν στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά, στα σπίτια της 24χρονης και του 29χρονου, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης δεκαπέντε γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Έμποροι και προμηθευτές οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...