Τον σκότωσαν και τον έθαψαν, επειδή οι συγγενείς του δεν έδιναν τα λύτρα

Eπεισόδια που εξελίσσονταν ανάμεσα σε μετανάστες από το Μπαγκλαντές στη Θεσσαλονίκη είχαν ως έμμεσο αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα, η οποία οδήγησε σε εντοπισμό νεκρού αλλοδαπού στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές προκειμένου να οδηγηθεί στον υπαίτιο των επεισοδίων, όμως από την προανάκριση προέκυψε ότι οι οικονομικοί μετανάστες επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, επειδή -όπως υποστήριξαν- συμμετείχε σε ομάδα που διοργάνωσε απαγωγή που κατέληξε σε δολοφονία του ομήρου.

Στην ανάκριση που ακολούθησε ο φερόμενος ως μέλος της σπείρας, φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση και έτσι, συνοδευόμενος από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έφτασε στην Ανδραβίδα το απόγευμα της Κυριακής, όπου και υπέδειξε στις αρχές το σημείο που ήταν θαμμένος ο 40χρονος άνδρας.

Όπως ομολόγησε ο δράστης, σκότωσε και έθαψε τον όμηρο επειδή οι συγγενείς του δεν έδιναν τα λύτρα για την ελευθέρωσή του.

Τον τόπο ταφής, πίσω από το εργοστάσιο ΑΣΤΕΡΙΣ, υπέδειξε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα crime.gr, ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Μετέπειτα, παρουσία εισαγγελέα και ιατροδικαστή, ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού, η οποία τελικά βρέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής.