Συμπλοκές οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ στο Μακρυχώρι Ημαθίας

Σοβαρά επεισόδια στο Μακροχώρι Ημαθίας, ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη που ταξίδευαν στη Βέροια για την αναμέτρηση των δύο ομάδων και οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν σύνδεσμο στο Μακροχώρι.

Οι οπαδοί του Άρη ενεπλάκησαν με τους αντίστοιχους, του ΠΑΟΚ στο Μακροχώρι Ημαθίας, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των κίτρινων με την Βέροια κι ενώ εκείνοι, κατά χιλιάδες, πέντε τον αριθμό για την ακρίβεια, κατευθύνονταν προς την πρωτεύουσα της Ημαθίας για τον εκτός έδρας κρίσιμο αγώνα με τη Βέροια.

Οι συμπλοκές πήραν έκταση μπροστά από το καφενείο του χωριού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι ιδιοκτήτες του καφενείου, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στον τοπικό σύνδεσμο των οπαδών του.

Στον τόπο συμβάντος έφτασε η Αστυνομία και έγιναν προσαγωγές, ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Βέροιας, προκειμένου να αποφευχθεί νέα σύρραξη πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπάρχουν και άλλοι τραυματίες και κάποιοι από αυτούς είναι καταστηματάρχες που βρίσκονταν στην περιοχή και δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα γίνονταν εκείνη την ώρα. Τα πνεύματα ηρέμησαν ύστερα από την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία μετέβη κατευθείαν στο συγκεκριμένο μέρος.