Το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο, εκείνος βγήκε σώος!

Άγιο είχε το απόγευμα της Τρίτης ο οδηγός που βγήκε σώος από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του έπειτα από σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου.

Το όχημα είχε κατεύθυνση προς Αθήνα. Μετατράπηκε όμως σε άμορφη μάζα σιδερικών, αφού κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση, όταν προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που έχει τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στο δρόμο.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr, όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή.

Το αυτοκίνητο ακολούθησε φρενήρη πορεία και καρφώθηκε με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Όλοι πίστευαν ότι ο οδηγός θα ήταν νεκρός όμως εκείνος σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια!

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, πρόκειται για τον υπεύθυνο φύλαξης του χώρου συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας, Θάνο Αγγελόπουλο.