Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Βύρωνα

Έφοδο πραγματοποιούν αυτή την ώρα, άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο Βύρωνα, σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή. 

 
Στο σημείο βρίσκεται και ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο πετάει στην περιοχή και ελέγχει τους γύρω δρόμους. Η ακριβής διεύθυνση του σπιτιού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. 
 
Από πηγές της Αστυνομίας έχει διαρρεύσει η πληροφορία, ότι στο παρελθόν στη συγκεκριμένη περιοχή του Βύρωνα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν προκειμένου να κρύβονται και να τοποθετούν υλικό που χρησιμοποιούσαν.
 

Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 4 συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό, μετά την άρνησή τους να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης. Οι τέσσερις νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προκλητικοί κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, τονίζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία της απολογίας. Πρώτος αρνήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης και με τη σειρά του ακολούθησε και ο Νίκος Ρωμανός.

Συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης αποχώρησαν γύρω στις 13:45 από το Δικαστικό μέγαρο Κοζάνης, οδεύοντας  προς τις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια φώναζαν "Ζήτω η Αναρχία".