Προκήρυξη για την επίθεση στον αδερφό του Σ. Κεδίκογλου

Την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου ανέλαβε οργάνωση με ανάρτησή της σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της.

Σε όλο το κείμενο η οργάνωση εξαπολύει δριμύα επίθεση προς το Σίμο Κεδίκογλου με βαρείς χαρακτηρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι στόχος δεν ήταν το σπίτι του αδελφού του, αφού η επίθεση δεν πραγματοποιήθηκε εκεί, αλλά στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στην προκήρυξη, η οποία είναι γραμμένη με έντονα στοιχεία σαρκασμού, γίνεται λόγος για τα “επαναστατικά μανιφέστα” της οργάνωσης, καθώς όπως αναφέρεται τα μέλη της οργάνωσης τυπώνουν στα γραφεία της Αυγής τα συγκεκριμένα έγγραφα. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο παρουσιάζουν ως "ιδεολογικό τους ινστρούκτορα τον Πάνο Σκουρλέτη”, ενώ διαρκείς είναι οι συσχετισμοί και οι αναφορές στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

“Κάθε πρωί παραλαμβάνουμε από την Κουμουνδούρου μπιτόνια βενζίνη που μας τα στέλνει ο σύντροβος Τσάβεζ” αναφέρουν χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης. Η ανυπόγραφη προκήρυξη καταλήγει με το τρίπτυχο "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".