Τρεις συλλήψεις για το διπλό φονικό στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί που σκότωσαν τις δύο αδερφές στο χωριό Κομνηνά της Ξάνθης. Για την υπόθεση θα υπάρξει αργότερα επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Σημαντικό κομμάτι στην υπόθεση έπαιξε το γεγονός ότι τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος είχαν αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thrakitoday.com, στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένα γάντι, το οποίο ενδεχομένως γλίστρησε από τους δράστες στην προσπάθεια τους να τραπούν σε φυγή.

Για χίλια ευρώ, όλα κι όλα οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας, 24, 27 και 38 χρόνων στέρησαν τη ζωή από τις δυο ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες. Οι δύο από αυτούς τις χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο, τη μια στο κεφάλι και την άλλη στο πρόσωπο, ενώ ο τρίτος φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Ωστόσο, οι δύο ηλικιωμένες πέθαναν από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι τις έδεσαν χρησιμοποιώντας ρούχα που βρήκαν μέσα στο σπίτι και τις φίμωσαν με αυτά φράζοντάς τους τις αναπνευστικές οδούς! Μετά τη δολοφονία τράπηκαν σε φυγή και μέρος του ποσού που άρπαξαν βρέθηκε στο σπίτι τους. Τις λεπτομέρειες από το φρικτό διπλό έγκλημα αποκάλυψαν σε συνέντευξη τύπου ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Γιώργος Σαλαμάγκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης.