Αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε στον κρόταφο τον ταξιτζή στην Καστοριά

Έγκλημα που προκαλεί τρόμο στην Καστοριά

Αστυνομικός φέρεται να είναι ο δολοφόνος που σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή στη Λεύκη Καστοριάς πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Ο αστυνομικός συνελήφθη πριν από λίγες ώρες και ανακρίνεται. Ο φερόμενος ως δράστης είναι αστυνομικός που υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στην Καστοριά ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε στην Αθήνα.

Ο 30χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ στην Καστοριά. Ενώ σοκ προκαλεί η πληροφορία του svouranews ότι ο δολοφόνος συμμετείχε χθες βράδυ και στις έρευνες της αστυνομίας, όταν βρέθηκε το πτώμα του 52χρονου.

Ο 52χρονος ταξιτζής βρέθηκε νεκρός, δίπλα στο όχημά του, με μια σφαίρα στον κρόταφο. Η σορός του άνδρα έφερε δυο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Το ταξί ήταν σταματημένο δίπλα στο νεκρό σώμα του οδηγού. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Ο 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, περίπου 40-50 μέτρα μακριά από ο αυτοκίνητό του.

Το μοιραίο τραύμα προήλθε από 45άρι πιστόλι.

Κάποιοι πάντως συνδέουν το περιστατικό με τη δολοφονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος οδηγός ταξί ήταν πρόεδρος ενός εκ των συλλόγων ραδιοταξί στην περιοχή.