Σύζυγος και εραστής δολοφόνησαν 32χρονο Κρητικό στη Γερμανία

Η 26χρονη γερμανίδα «μαύρη χήρα» σχεδίαζε το έγκλημα και ο 28χρονος επτανήσιος εραστής της το εκτέλεσε

Ένα "σατανικό" σχέδιο με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα με θύμα τον Αντώνη Χριστοφάκη από το Σίβα του Δήμου Φαιστού, καθώς οι αυστριακές αρχές φαίνεται ότι απέσπασαν τη φρικτή ομολογία των δυο εραστών που σχεδίασαν την εκτέλεση του νεαρού κρητικού.

Όπως αποκάλυψε στο ΚΡΗΤΗ TV ο Γιώργος Βλαχόπουλος - δικηγόρος του 28χρονου επτανήσιου μάγειρα και εραστή της συζύγου του θύματος -  το βράδυ της Τετάρτης, μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία και τα κίνητρα της.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 28χρονου, "το βράδυ της Τετάρτης ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος".

Το πτώμα βρέθηκε στα σύνορα Γερμανίας - Αυστρίας. Το άψυχου σώμα του 32χρονου Κρητικού εντοπίστηκε τυχαία από έναν οδηγό νταλίκας τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου. Οι άνδρες των γερμανικών αρχών διαπίστωσαν κατά την διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής ότι από τις 11 σφαίρες του δράστη οι 6 βρήκαν τον στόχο τους.

Ομολόγησε η "μαύρη χήρα"

Η 26χρονη γερμανίδα «μαύρη χήρα» φέρεται επίσης να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στο σχέδιο δολοφονίας του συζύγου και πατέρα της 6χρονης κόρης του ζευγαριού, προκαλώντας απόλυτο σοκ στον αδελφό του άτυχου κρητικού που βρίσκεται στο Μόναχο, και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δραματικές αποκαλύψεις.

Το ερωτικό "τρίγωνο", η αρχή του τέλους

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών του Μονάχου το ερωτικό "τρίγωνο" φαίνεται να στήθηκε λίγο μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού από την Κρήτη στη Γερμανία, όπου η 26χρονη άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα σε ελληνικό εστιατόριο όπου εργαζόταν επίσης ως μάγειρας ο 28χρονος. Η ίδια συνελήφθη από την πρώτη στιγμή καθώς έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Ο κατηγορούμενος, που αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή με το συνήγορο του ενόψει της παραπομπής του στη δικαιοσύνη, περνούσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι του ζευγαριού.