Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο

Έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο το υπηρεσιακό του όπλο. Το άψυχο σώμα του έμελλε να το δουν οι ίδιοι οι γονείς του. Τους λόγους που ώθησαν στην αυτοκτονία τον 27χρονο αστυνομικό ερευνούν οι συνάδελφοί του στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας. Οι ίδιοι τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Ο νεαρός αστυφύλακας, αφού τελείωσε την υπηρεσία του το μεσημέρι της Τρίτης, έφυγε με το αυτοκίνητό του. Χαιρέτησε, όπως κάθε μέρα, τους υπόλοιπους αστυνομικούς. Όμως, δεν επέστρεψε στο σπίτι του και οι γονείς του ανησύχησαν. Λίγο αργότερα, τηλεφώνησαν στο τμήμα για να ρωτήσουν γιατί καθυστερούσε.

Η σορός του άτυχου νεαρού βρέθηκε λίγες ώρες μετά και ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι είχε αυτοπυροβοληθεί στο μέτωπο με το δικό του όπλο που βρέθηκε δίπλα του.

Στην οικογένεια του 27χρονου ξέσπασε θρήνος, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι κάτι τον απασχολούσε τόσο ώστε να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η αυτοκτονία έχει σχέση με δύο ΕΔΕ που εκκρεμούσαν σε βάρος του για υποθέσεις που αφορούσαν το χρονικό διάστημα που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Κω.