Συμμορία πίσω από τη δολοφονία του 63χρονου, που είχε βρεθεί νεκρός σε καταψύκτη

Δράστες επίσης μια 26χρονη ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη στην Αθήνα, ένας Ρουμάνος 29 ετών και ένας 32χρονος Βούλγαρος, έγκλειστος ήδη στις φυλακές Νιγρίτας.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η πολύκροτη υπόθεση που αφορά στη δολοφονία 63χρονου Ελληνα ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Ιανουαρίου 2016, μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού του, στην Καλλιθέα, δεμένος χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άτυχος ναυτικός είχε βρει ασφυκτικό θάνατο, από απόφραξη της αναπνευστικής οδού.  

Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η 49χρονη πρώην σύζυγος του θύματος, υπήκοος Βουλγαρίας, μια 26χρονη ομοεθνής της, η οποία συνελήφθη στην Αθήνα και ένας Ρουμάνος 29 ετών.

Η Βουλγάρα, που συνελήφθη στην Αθήνα, φέρεται να είναι ο σύνδεσμος της 45χρονης συζύγου του θύματος, με τους ανθρώπους που τον δολοφόνησαν.

Για την πρώην σύζυγο του 63χρονου και τον Ρουμάνο εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις βουλγαρικές Αρχές, προκειμένου να συλληφθεί η γυναίκα.

Στην ίδια υπόθεση, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία, είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος, έγκλειστος ήδη στις φυλακές Νιγρίτας. 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.