Στόχος παιδόφιλου τα δυο κορίτσια που ζούσαν με το νεκρό πατέρα τους

Νέα δεδομένα που σοκάρουν

Στόχος παιδόφιλου φαίνεται πως είχαν γίνει τα δύο ανήλικα κορίτσια, τα οποία μαζί με τη μητέρα τους ζούσαν μαζί με το πτώμα του νεκρού πατέρα τους στο σπίτι τους στο κέντρο των Τρικάλων. 

Σύμφωνα με ανώνυμη καταγγελία την περασμένη Τετάρτη στο Χαμόγελου του Παιδιού, οι δύο αδελφές, ηλικίας 13 και 11 ετών αντίστοιχα έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso .

H καταγγελία ανέφερε ότι ηλικιωμένος έβρισκε την ευκαιρία να πλησιάζει τις ανήλικες όταν γύριζαν από τις εξωσχολικές δραστηριότητές τους στο σπίτι τους. 

Ο σύλλογος είχε δεχτεί καταγγελίες από το 2015 που αφορούσαν στις συνθήκες διαβίωσης και ενημέρωσε άμεσα τις υπηρεσίες Πρόνοιας καθώς και την Αστυνομία των Τρικάλων. 

Όπως αναφέρεται οι δύο μαθήτριες με την 53χρονη μητέρα τους, κρατούσαν επί περίπου δύο μήνες - σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα - το πτώμα του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, ο οποίος είχε πεθάνει και παρόλ' αυτά εκείνες συνέχιζαν κανονικά την καθημερινότητά τους. 

"Τα αίτια θανάτου του 75χρονου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά λόγω προχωρημένης σήψης, ωστόσο πιθανότατα ο θάνατος ήταν παθολογικής αιτίας. Δεν βρέθηκαν κακώσεις ή ευρήματα που θα μπορούσαν να μας προβληματίσουν. Ο θανών είχε σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν κατάκοιτος. Τον είχαν πεθαμένο στο σπίτι 6-8 εβδομάδες", ανέφερε ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραβαρίτης.