Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Λαυρεντιάδης

Στον Ευαγγελισμό μεταφέρθηκε εκ νέου ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της Proton Bank, καθώς ενώ αναμενόταν η μεταγωγή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, επικαλέστηκε πρόβλημα με την καρδιά του και ζήτησε να μπει και πάλι σε νοσοκομείο.

Ο επιχειρηματίας πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, δεν έγινε δεκτός από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, όπου ζήτησε να μεταφερθεί από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αλλά ούτε και από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός Ερρίκος Ντυνάν, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος παραμονής λόγω επιβάρυνσης της υγείας του.

Την προφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αποφάσισε η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη την Παρασκευή, η οποία μετέβη η ίδια στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν ο επιχειρηματίας προκειμένου να λάβει την απολογία του.

Η απολογία του κράτησε περίπου μιάμιση ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος πάνω στον οποίο στηρίχθηκαν τα πορίσματα είναι λάθος. Πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι δικαστικές έρευνες ήθελε να επιστρέψει τα χρήματα.