Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Βατοπέδι

Ένα μίνι-κύκλωμα όπου πουλούσαν ναρκωτικά ο ένας στον άλλο είχαν στήσει δυο 26χρονοι Έλληνες και ένας 20χρονος, υπήκοος Αλβανίας. Οι τρεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου στο Βατοπέδι της Χαλκιδικής ενώ βρέθηκαν στην κατοχή τους και ποσότητες κάνναβης.

Πρώτος συνελήφθη ο αλλοδαπός, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί και βρήκαν στην τσέπη του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και ένα τσιγάρο. Ο νεαρός Αλβανός αποκάλυψε την ταυτότητα του 26χρονου από τον οποίο τα είχε αγοράσει. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο και το συνομήλικο συνεργό του σε κοντινή απόσταση.

Και οι δυο είχαν πάνω τους ποσότητες χασίς, αλλά ο δεύτερος αποκάλυψε ότι το είχε αγοράσει… από τον 20χρονο Αλβανό στον οποίο προηγουμένως είχε πουλήσει ο συνεργός του. Συνολικά, στην κατοχή και των τριών κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχαν 254,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με τις κατηγορίες της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών.