Ληστές έβγαζαν τα δόντια και βασάνιζαν με βελόνες τα θύματά τους

​Βασάνιζαν τα θύματά τους και μετά τους λήστευαν. Η τριμελής σπείρα των αδίστακτων κακοποιών που δρούσε σε Κερατσίνι και Καμίνια, προκαλούσε τρυπήματα με βελόνες, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα μέλη της έβγαζαν τα δόντια από όσους επρόκειτο να ληστέψουν.

Στην πρώτη τους εισβολή στο Κερατσίνι δεν δίστασαν να βγάλουν τα δόντια από μία ηλικιωμένη γυναίκα προκειμένου να τους πει πού έχει χρήματα, ενώ στη δεύτερη στα Καμίνια χτύπησαν με σφυρί μάνα και γιο και τους έκαναν ηλεκτροσόκ. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων και αναζητά ένα ακόμα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στο Κερατσίνι, σημειώθηκε ένα από τα απάνθρωπα περιστατικά της δράσης τους. Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είδε ένα μόνο άτομο πέρασε τα πάνδεινα. Οι δράστες, λέγοντας πως θέλουν να παραδώσουν τα κοινόχρηστα, εισέβαλλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και τότε άρχισε ο εφιάλτης της.

Την πέταξαν στο πάτωμα, την έδεσαν και άρχισαν να της τρυπάνε το κορμί με βελόνες, αναγκάζοντας την να καταπίνει σκόνη απορρυπαντικού. Όλα αυτά τα έκαναν για να τους ομολογήσει σε ποιο σημείο του σπιτιού είναι κρυμμένα τα χρήματα. Η γυναίκα, προσποιήθηκε τη νεκρή για να σταματήσουν τα μαρτύρια της, τα οποία όπως λένε κάποιες πηγές περιλάμβαναν και την εξαγωγή δοντιού.

Την περασμένη Δευτέρα το πρωί,  η συμμορία μπήκε με τον ίδιο τρόπο σε ένα σπίτι στα Καμίνια, στο οποίο ήταν μέσα μία 66χρονη μάνα με τον 35χρονο γιο της. Αυτή τη φορά όμως κρατούσαν σφυριά με τα οποία τους χτύπησαν. Τελικά οι δράστες, πήραν μια τηλεόραση, ένα κινητό τηλέφωνο, μια φωτογραφική μηχανή και δύο λάπτοπ. Τα θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.