Στον ανακριτή ο υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ που διακινούσε ναρκωτικά

Oδηγείται το πρωί της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ο 48χρονος πολιτικός υπάλληλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ο οποίος συνελήφθη στο πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος στο Γλαύκο για διακίνηση ναρκωτικών την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που θα ακολουθήσει κατά την απολογία του.

Σημειώνεται ακόμη ότι μαζί του συνελήφθη κι ένας 37χρονος, μετά από επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 27 Νοεμβρίου κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη:

"Συνελήφθησαν [...], στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνες, εντόπισαν τους δύο δράστες, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή του Γλαύκου Πατρών, όπου είχαν μεταβεί με τα οχήματά τους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έλεγχο στους δράστες και στα οχήματα, κατά τον οποίο βρήκαν εντός του οχήματος του 48χρονου συσκευασία με (290) γραμμάρια ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, για το όχημα που οδηγούσε ο 48χρονος είχε δηλωθεί υπεξαίρεση, στην Πάτρα, από τον 34χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του.

Ο 48χρονος είναι πολιτικός υπάλληλος σε αστυνομική Υπηρεσία της Αχαΐας και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία.

Τα οχήματά τους κατασχέθηκαν".