Έντεκα τραυματίες σε μακελειό στο Μικρολίμανο – Οι τρεις σοβαρά

Τους έντεκα φτάνουν οι τραυματίες από επίθεση αγνώστου με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο. Μάλιστα οι τρεις από αυτούς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται και οι τρεις στο Αττικό νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον δράστη από φωτογραφία που του έδειξε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι υπόλοιποι επτά στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφθασε στο σημείο με κάποιο όχημα και, αφού απείλησε πελάτες και υπαλλήλους, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σπέρνοντας τον πανικό στους θαμώνες αλλά και στους περίοικους.

Μετά την επίθεση ο ένοπλος, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, διέφυγε με όχημα, πιθανότατα ταξί.

Το περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο, όταν, ένας θαμώνας του μαγαζιού, σύμφωνα με την Αστυνομία,  βγήκε έξω από τον χώρο του καταστήματος κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των υπόλοιπων θαμώνων.

Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...