Απαγωγή 27χρονης: Ψάχνουν ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 27χρονης που απήχθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά την απόδοση λύτρων φέρονται να επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Θυμίζεται ότι η 27χρονη είναι ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε άτομο του οικείου και περιφερειακού περιβάλλοντός της που έχει κάνει κλήση το τελευταίο διάστημα στο κινητό της τηλέφωνο -ή, αντίστοιχα, έχει δεχθεί- θα κληθεί να καταθέσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αθηνών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, όπως είναι λογικό, ότι θα ακολουθήσει νέος γύρος καταθέσεων για να βρεθούν οι ένοχοι της απαγωγής.

Οι αστυνομικοί θα μεταβούν και στην Τρίπολη ώστε να λάβουν καταθέσεις και από εκεί ενώ αναμένουν το αργότερο μέχρι αύριο αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και DNA τόσο από τα ιδιόχειρα σημειώματα της κοπέλας όσο και από τα ρούχα της 27χρονης την ημέρα που την άφησαν ελεύθερη.

Όσο για το κρησφύγετο των δραστών φαίνεται να βρίσκεται κάπου ανάμεσα στη Λούτσα και στα Σπάτα και έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μονοκατοικία και οι έρευνες διεξάγονται σε σπίτια που νοικιάστηκαν πρόσφατα και για μικρό χρονικό διάστημα αλλά και σε εξοχικά στα οποία σπάνια πήγαιναν οι ιδιοκτήτες τους.