Η βίλα της καθαρής κοκαΐνης στη Βούλα – Ο βαρόνος και οι μπανάνες

Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή του ΣΔΟΕ και σε συνεργασία με την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών (DΕΑ) σε βίλα στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή του ΣΔΟΕ και της DΕΑ - και αφού εντόπισαν το σπίτι μετά από πολύμηνη έρευνα - έκλεισαν ραντεβού ως υποτιθέμενοι αγοραστές και κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις εμπλεκόμενους οι οποίοι είναι ελληνικής, μεξικανικής και κολομβιανής καταγωγής.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Έλληνας «βαρόνος» περίμενε την έλευση του Μεξικανού συνδέσμου, προκειμένου να προχωρήσουν σε πρώτη φάση στη διοχέτευση περίπου 70 κιλών κοκαΐνης στα αθηναϊκά σαλόνια.

Το φορτίο της κοκαΐνης μεταφέρθηκε από τη Λατινική Αμερική στην Αθήνα σε φορτίο με μπανάνες.

Πληροφορίες λένε πως ο μεγαλύτερος βαρόνος κοκαΐνης της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται πίσω από τα 230 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Εκτιμάται ότι ένα μέρος από την κοκαΐνη θα έμενε στην Ελλάδα και το υπόλοιπο θα «ταξίδευε» στη Μέση Ανατολή.

Τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν την κοκαΐνη από λιμάνι του Μεξικού μέσα σε φορτίο με μπανάνες. Μόλις έφτασε στην Ελλάδα ξεκίνησε η παρακολούθηση και ανακαλύφθηκε ότι κατέληξε στη βίλα των νοτίων προαστίων.