Βούλα: Οι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων Γεωργιανών

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στη Βούλα, στα χέρια των αδίστακτων Γεωργιανών.

Οι τέσσερις ένοπλοι δράστες, που εισέβαλαν στο σπίτι για ληστεία, δεν πτοήθηκαν όταν συνάντησαν τα μέλη της οικογένειας και έδειχναν, άλλωστε, αποφασισμένοι για όλα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Έθνος", για να μπουν στη μονοκατοικία της οδού Καζαντζάκη στη Βούλα, πιάστηκαν από τα κάγκελα του ισογείου και σε λίγη ώρα έμπαιναν από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο εσωτερικό της βίλας.

Ένας από τους ληστές ακινητοποίησε τον χονδρέμπορο υγρών καυσίμων και άρχισε να τον χτυπά.

Οι Γεωργιανοί ζητούσαν επίμονα από τον άνδρα να τους αποκαλύψει τον κωδικό ασφαλείας του χρηματοκιβωτίου και παράλληλα, συνέχιζαν τα βασανιστήρια, ενώ δε σταμάτησαν ακόμη κι όταν τελικά εκείνος υπέκυψε και τους αποκάλυψε τον κωδικό. Με καυτό σίδερο, τον έκαψαν στο πρόσωπο, στο αυτί και στην κοιλιά!

Λόγω της σύγχυσης και παρ' όλο που γνώριζαν τον κωδικό, το χρηματοκιβώτιο δεν άνοιγε και τελικά, αποφάσισαν να το σηκώσουν ολόκληρο και το μετέφεραν με το αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, που βρήκαν στο υπόγειο. Αφού ζήτησαν και πήραν τα κλειδιά του, διέφυγαν με αυτό.

"Από το modus operandi και τη βία που χρησιμοποιούν για την τέλεια κάμψη της αντίστασης των θυμάτων τους, πιστεύουμε ότι πρόκειται για την ίδια σπείρα που είχε ξαναχτυπήσει κατά τους προηγούμενους μήνες με την ίδια αγριότητα σε Νέα Ερυθραία και Θρακομακεδόνες", δήλωσε στην εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζεται την υπόθεση.