Στη δημοσιότητα νέα, πρόσφατη φωτογραφία του Σταμπούλου

Πρόσφατη φωτογραφία του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου - ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα και κατηγορείται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη - έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία, η οποία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο. να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

O νεαρός άντρας δεν φορά γυαλιά και είναι εμφανώς μεγαλύτερος σε ηλικία από την φωτογραφία της αστυνομικής του ταυτότητας. 

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για γιάφκες της οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας" συνεχίζονται, μετά τα δύο  "καθαρά" διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο και το πατρικό του συλληφθέντα στο Μαρούσι.

Εκτός από τα 50 κλειδιά που βρέθηκαν επάνω του, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξετάζει τώρα δύο κινητά που βρέθηκαν στο ατελιέ της αδελφής του, τα οποία δεν αποκλείεται να τα χρησιμοποιούσε και ο ίδιος. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι είχε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, τα οποία ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν. Μεταξύ άλλων, αναζητούν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Citroen, που θεωρούν ότι χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς.