Αντιτρομοκρατική: Κλειδί η μοτοσυκλέτα του 30χρονου

Προσπάθειες να εντοπίσουν στοιχεία που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση των τρομοκρατικών χτυπημάτων που ετοίμαζε η ομάδα Μαζιώτη, κάνουν οι αρχές. 

Τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν στον στόχαστρο τον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα, τον προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρο Βενιάμη και των κεντρικών γραφείων της ΝΔ. 

Πάνω στον συλληηφθέντα, ο οποίος νοίκιαζε το γκαράζ-γιάφκα στο Βύρωνα βρέθηκαν κλειδιά μηχανής. Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπισουν ποια είναι η μηχανή του νεαρού άντρα ο οποίος εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ ότι είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 35 ετών. 

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος «βρίζει συνέχεια» και δεν επιβεβαίωνουν ισχυρισμούς πολιτών που διαμένουν γύρω από το γκαράζ του Βύρωνα ότι ο συλληφθείς είναι Αλβανός. 

Παραλλήλως με την προσπάθεια εντοπισμού της μοτοσικλέτας με την οποία κυκλοφορούσε το μέλος της ομάδας Μαζιώτη, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής περιμένουν από την εισαγγελία να δοθεί το πράσινο φως για τη δημοσίευση της φωτογραφίας του. Σκοπός να εντοπιστεί στη συνέχεια το σπίτι του συλληφθέντος για να συλλέξουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για τις σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις.