Επτά συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο σε διάφορες περιοχές της Αττικής επτά άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα συνελήφθησαν στην Παλλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 36 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν δώδεκα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 12 γραμμ., ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5 γραμμ., ποσότητα λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης συνολικού βάρους 11,7 γραμμ., μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τέσσερις (4) συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 7ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, υποκαταστήματα τραπεζών, καταστήματα σούπερ μάρκετ και αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α. Ομόνοιας, δύο άτομα, ένας 47χρονος Έλληνας και μία 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας και στην Κυψέλη ένας 51χρονος Έλληνας και ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σενεγάλης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 21,5 γραμμ. και ένα μαχαίρι.

Τέλος συνελήφθη στην Αρτέμιδα 20χρονος Έλληναςστην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 4,6 γραμμ.