Σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική για σφαίρες που έπεσαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Το θέμα ξεκίνησε από καταγγελίες υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι, καθώς έφτασαν στα γραφεία, βρήκαν δύο παράθυρα τρυπημένα, στην πίσω πλευρά του κτιρίου, στην οδό Μαυρομιχάλη. Από την έρευνα που έχει γίνει, έως τώρα, από κλιμάκιο της αστυνομίας στον χώρο, προκύπτει ότι πιθανότητα οι πυροβολισμοί ερίφθησαν από τη γωνία Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου, όπου βρέθηκε και ένας κάλυκας από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για παράθυρα στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, ενώ στον ίδιο όροφο, πίσω από την ψευδοροφή βρέθηκε ένας κάλυκας.

Η Αντιτρομοκρατική βρήκε τρύπες από βολίδες πυροβόλου όπλου τόσο στο δεύτερο, όσο και στον τρίτο όροφο.

Ολόκληρος ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος του κτιρίου έχουν εκκενωθεί και στο χώρο έχουν μπει στελέχη της Αντιτρομοκρατικής για έρευνες.

Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, το χτύπημα έγινε στο κενό των τεσσάρων ωρών, κατά τις οποίες το κτίριο παραμένει αφύλακτο -φυλάσσεται 20 από τις 24 ώρες κάθε ημέρας- και επίσης, ότι έγινε από την πίσω πλευρά των γραφείων, δηλαδή από την πλευρά της οδού Μαυρομιχάλη.

Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται, απαντά με τη συσπείρωση" αναφέρει σε ανακοίνωση για την επίθεση η Χαριλάου Τρικούπη που κάνει λόγο για "τρομοκρατική ενέργεια".