Τέσσερις ληστείες τραπεζών είχε διαπράξει ο Μακρυγιάννης

Τέσσερις ληστείες τραπεζών είχε πραγματοποιήσει ο βαρυποινίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης, ο οποίος αναζητείτο από πέρυσι τον Αύγουστο και συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία. Είχε ληστέψει μέχρι σήμερα τράπεζες στη Νεμέα, την Αταλάντη, το Πόρτο Χέλι και την Αιγείρα Αχαΐας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή του Μακρυγιάννη και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες ερευνάται από την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Μανούρας.

Ο δραπέτης, ο οποίος εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια, συνελήφθη τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Περιστέρι Αττικής σε επιχείρηση με τη συνεργασία της αντιτρομοκρατικής. Μαζί του συνελήφθη μια 63χρονη Ελληνίδα, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, πολλά κινητά τηλέφωνα, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, αλλά και χρηματικό ποσό 8.000 ευρώ.

Σε άλλες περιοχές της Αττικής προσήχθησαν επίσης, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, ενώ για τον έναν αλλοδαπό προέκυψε ήδη ότι ήταν ο οδηγός του Μακρυγιάννη κατά τις μετακινήσεις του.