Γιατρός συνταγογραφούσε ναρκωτικά και της έκλεβαν τις συνταγές!

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της 53χρονης παθολόγου που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών χαπιών στη Λάρισα.

Στο Βόλο συνελήφθη μια άλλη γυναίκα, 32 ετών, η οποία φέρεται να έκλεψε είκοσι κενές συνταγές από το ειδικό συνταγολόγιο της γιατρού.

Η 32χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι της στο Βόλο, όπου έγινε έρευνα και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίου, 192 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, μία απόδειξη αγοράς από φαρμακείο στο Βόλο με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου και τρεις κενές συνταγές.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 32χρονη, η οποία ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστογραφία και κλοπή, πλαστογράφησε μία από τις ιατρικές συνταγές και τη χρησιμοποίησε για να αγοράσει έξι συσκευασίες ναρκωτικών φαρμάκων με σκοπό να τα διακινήσει.

Στον ίδιο Εισαγγελέα είχε οδηγηθεί νωρίτερα η 53χρονη γιατρός, όταν στο σπίτι και το ιατρείο της βρέθηκαν 59 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, μια στρόγγυλη υπηρεσιακή σφραγίδα αγροτικού ιατρείου, 31 συνταγογραφημένα ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων και οκτώ μη συνταγογραφημένα, από ένα εκ των οποίων είχαν αφαιρεθεί είκοσι κενές συνταγές και μία ανεκτέλεστη συνταγή ναρκωτικών φαρμάκων.