Οι κατηγορούμενοι του Βελβεντού κατηγορούν τους Πυρήνες της Φωτιάς!

Τεταμένο είναι το κλίμα μεταξύ των εγκλείστων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς και άλλων αντιεξουσιαστών, κατηγορούμενων για συμμετοχή στη Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι συμμετέχοντες στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και τον Φιλώτα Φλώρινας, Γιάννης Μιχαηλίδης ή "Τοξοβόλος", Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Δημήτρης Πολίτης, Ανάργυρος Ντάλιος και Φοίβος Χαρίσης, μαζί με τον κατηγορούμενο για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο με θύμα οδηγό ταξί, Τάσο Θεοφίλου, όπως και οι Αλέξανδρος Μητρούσιας, Γιώργος Καραγιαννίδης κατηγορούν άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου -  που λογίζονται ως ο "πυρήνας φυλακής" και προέρχονται από τους Πυρήνες της Φωτιάς, για "πρακτικές εξουσιαστών" και "μαφιόζικου χαρακτήρα εκβιασμούς".

Οι παραπάνω κρατούμενοι ανήρτησαν ανακοίνωση στο διαδικτυακό τόπο athens.indymedia.org, όπου αναφέρονται στον άγριο ξυλοδαρμό του έγκλειστου αναρχικού Γιάννη Ναξάκη στη Δ' πτέρυγα των φυλακών, ο οποίος φέρεται να έχει γίνει από μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Οι αντιεξουσιαστές της Δ' Πτέρυγας κάνουν λόγο για "δόλια ενέδρα" εναντίον του συντρόφου τους η οποία, όπως αναφέρουν, "αποτέλεσε μία στιγμή ενός πολιτικοστρατιωτικού σχεδίου επιβολής της σιωπής γύρω από ζητήματα που αφορούν την εν λόγω οργάνωση", ενώ άλλες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι η άτυπη κόντρα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα.

Για τον Θεοφίλου η ιστοσελίδα athens.indymedia.org αναφέρει ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι βρισκόταν στην Αθήνα όταν έγινε η ληστεία στην Πάρο.