Έπινε νερό από το βουνό στο Μενίδι και έτρωγε ό,τι έβρισκε

Η νεαρή Γιάννα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Η 28χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά  καταβεβλημένη. Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως  όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε  και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην  αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να  δώσει άλλες εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη χάθηκε το πρωί της 25/04/2017, από το σπίτι της στο Μενίδι Αττικής.

Η νεαρή Γιάννα είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου και για την εξαφάνισή της έχει βγει Silver Alert.

Η νεαρή Γιάννα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. 

Τι έγραψε η αδελφή της στο Facebook

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η αδελφή της Ιωάννας ευχαρίστησε τον κόσμο για την κινητοποίηση και τη βοήθεια που προσέφερε στην οικογένεια.  Μεταξύ άλλων τονίζει:

"Η Γιάννα μας είναι κοντά μας, είναι ζωντανή αλλά πολύ ταλαιπωρημένη, θέλει ηρεμία και πολύ αγάπη ! Αυτό που έχει σημασία είναι πως είναι με τους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν και σύντομα θα γίνει καλά! Σας υπέρ ευχαριστώ όλους, να σας έχει ο Θεός καλά!"

πηγή: anikolouli.gr