Αναζητούν κινήσεις του 52χρονου σαδιστή της Δάφνης στο Σκοτεινό Διαδίκτυο

Η αστυνομία έχει υποψίες ότι ο Κοντζιλέλος ήθελε να πουλήσει το βίντεο με το βιασμό της κοπέλας μέχρι θανάτου

Η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται πως ήταν οι φρικιαστικές εικόνες που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ημιυπόγειο κολαστήριο της οδού Όθωνος στη Δάφνη και έσωσαν την 20χρονη φοιτήτρια από τον 52χρονο σαδιστή Παναγιώτη Κοντζιλέλο.

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς η αστυνομία έχει υποψίες ότι ο 52χρονος δεν θα αρκούνταν στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, που επικαλείται η εφημερίδα Ειδήσεις, το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της 20χρονης δείχνει ότι είχε σκοπό να την κρατήσει στο κολαστήριο μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει. Και γνώριζε πως χωρίς τη μπαταρία το κινητό δεν εκπέμπει κανένα σήμα, ενώ με μπαταρία, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο, το σήμα του εντοπίζεται.

Στη συνέχεια θα πωλούσε το βίντεο με το βιασμό και το θάνατό της στο Σκοτεινό Διαδίκτυο. Επίσης, από την έρευνα στον υπολογιστή και τις κάμερες - η μια σε γυαλιά - που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη, εντοπίζονται ίχνη περιηγήσεις στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.

Να σημειωθεί ότι στα ελληνικά χρονικά, μόνον μια φορά έχει αποδειχτεί η χρήση του Σκοτεινού Διαδικτύου σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα: στη σύλληψη μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς. 

Παρακαλούμε περιμένετε ...