Αυτή είναι η σατανική οικιακή βοηθός που έδινε υπνωτικά στα θύματά της

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της

Λήστευε τα θύματά της, κυρίως ανήμπορους ηλικιωμένους, αφού πρώτα τα "πότιζε" με υπνωτικά χάπια. Πρόκειται για μια 48χρονη γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής, τα στοιχεία της οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή.  

Η 48χρονη συνελήφθη πριν μερικές ημέρες στην Κυψέλη. Σε βάρος της υπήρχαν αρκετές καταγγελίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έβαζε αγγελία για την φροντίδα ηλικιωμένων. Όταν γινόταν η πρόσληψή της, έδινε υπνωτικά χάπια στους ανθρώπους με στόχο να τους αδειάσει το σπίτι από χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την:

(επ) TOPALOVA (ον) YULIYA του LUBOMIR ή LYUBOMIROVA και της MINCA ή MINKA γεννηθείσα στις 14-3-1968 στην Βουλγαρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση της και την ευχερέστερη αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.