Φωτογραφίες: Καλάσνικοφ, μάσκες, πλαστικά χέρια στη γιάφκα του Μώλου

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία φωτογραφίες όπλων και άλλων αντικειμένων, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην αγροικία στο Μώλο Φθιώτιδας και κατασχέθηκαν, η οποία  σχετίζεται με τον συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου. 

Τα όπλα που βρέθηκαν είναι καθαρά, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και βρέθηκαν θαμμένα στον υπαίθριο χώρο της αγροικίας-κρησφύγετου.

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από τη βαλλιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, στον αντιαρματικό εκτοξευτήρα ARPG και στα έξι καλάσνικοφ, προκύπτει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε καμία έκνομη ενέργεια. Η έρευνα συνεχίζεται.

Θυμίζουμε ότι, θαμμένα στην αυλή της αγροικίας σε διάφορα σημεία, βρέθηκαν 6 καλάσνικοφ, δύο υποπολυβόλα ούζι, 7 γεμιστήρες, 2 σιγαστήρες, ανταλλακτικά τυφεκίων (κλείστρα, ελατήρια κ.λπ.), ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και ένα αντιαρματικό RPG.